Cheftræner

Louise Falkenberg

Cheftræner og stifter af klubben Louise Falkenberg (f. 1975), 5. dan. 
Louise har trænet Taekwondo siden 1988, er international dommer (kamp) og har mange års instruktør-erfaring. Blev i 2013 kåret som "Årets Leder" i Dansk Taekwondo Forbund.
Du kan læse om Louise på Dansk Taekwondo Forbunds Wall of Fame her

Louise er uddannet i Medialogy fra Aalborg Universitet, har en diplomuddannelse i vejledning og coaching og er selvstændig.

Kurser: DTaF/DIF Træner 1a, 1b og 1c samt Træner 2a, 2b og 2c i 90´erne, har senere opdateret med en samlet Træner2 uddannelse for sabumnim´er. 

Louise underviser børn, øvede og voksenhold samt Kiapdo.

 

Trænere

 

Lars Thomsen

Træner Lars Lange Thomsen, 2. dan (f. 1969)

Lars blev introduceret til Taekwondo i 1985 af et hold iranske udøvere. Fra midt til slut 80'erne var Lars med til at starte og drive en Taekwondo Klub (SooBak klub) i Frederikshavn, og deltog i denne periode også i kampstævner.

Efterfølgende har Lars trænet både kick-boxing og thai-boxing. Efter at have introduceret sin søn for Taekwondo og Vanløseklubben, startede Lars selv op igen i 2015. Lars underviser begyndere og øvede.

Til daglig er Lars chef for en afdeling på et branding- og designbureau i København.

 

Mads Neergaard

Træner Mads Neergaard, 2. dan (f. 1977)

Mads har trænet i klubben siden 2013 og underviser på begynderholdet.

Mads har tidligere deltaget i veteranstævnerne i kamp, hvor han første gang udraderede et erfarent felt og som orange-bælte tog en guldmedalje! Året efter måtte han nøjes med en sølvmedalje, men skal nok komme til toppen igen.

Mads arbejder til daglig som programmør.