Trænere

 

Lars Thomsen

Cheftræner Lars Lange Thomsen, 2. dan (f. 1969)

Lars blev introduceret til Taekwondo i 1985 af et hold iranske udøvere. Fra midt til slut 80'erne var Lars med til at starte og drive en Taekwondo Klub (SooBak klub) i Frederikshavn, og deltog i denne periode også i kampstævner.

Efterfølgende har Lars trænet både kick-boxing og thai-boxing. Efter at have introduceret sin søn for Taekwondo og Vanløseklubben, startede Lars selv op igen i 2015. 

Til daglig er Lars chef for en afdeling på et branding- og designbureau i København.

 

Kirsten Rohde

 

Træner Kirsten Rohde, 2. Dan ( f. 1983)

Kirsten har trænet Taekwondo siden 1998, hvor hun startede i en Taekwondoklub i Husum, nordtyskland.

Som yngre var Kirsten meget begejstret for kamptræning, og deltog selv i kampstævner. Kirsten flyttede i 2016 til København sammen med sin mand, og startede kort tid efter hos Haneul Jeongwon i Vanløse.

Til dagligt arbejder Kirsten på en tandlægeklinik.

 

Mads Neergaard

Træner Mads Neergaard, 2. dan (f. 1977)

Mads har trænet i klubben siden 2013.

Mads har tidligere deltaget i veteranstævnerne i kamp, hvor han første gang udraderede et erfarent felt og som orange-bælte tog en guldmedalje! Året efter måtte han nøjes med en sølvmedalje, men skal nok komme til toppen igen.

Mads arbejder til daglig som programmør. 

 

Dennis Bonné

 

Træner Dennis Bonné, 4. kup. (f. 1975)

Dennis har trænet i klubben siden 2017

Dennis har ikke tidligere trænet kampsport, men startede i 2017 i klubben sammen med sin søn, og de to træner stadig sammen og følges ad i deres taekwondo udvikling. Dennis har tidligere været træner i ungdoms fodbold.

Dennis arbejder til daglig som leder indenfor marketing